Sport

“Pristan” na kraju treći

| 14:05:2012 | 20:55:07

Prva ženska fudbalska liga, 10. kolo
DURMITOR – PRISTAN 1:11 (1:6)
 
Bar – Stadion “Topolica”, pomoćni. Gledalaca: 30. Strijelci: Ramović, Petranović, Vešović, Bukilić i Kraja po 2, te Knežević 1 za Pristan, a M.Tomčić za Durmitor.
 
PRISTAN: M.Ivanović, Ramović, I.Ivanović, Korać, Radunović, Knežević, Bukilić, Vešović, Kraja, Petranović, Damjanović (zamjene: Matas i Ramčilović)
DURMITOR: J.Tomčić, Pješivac, M.Zeković, Poleksić, Smolović, Džaković, S.Zeković, Durković, Ostojić, M.Tomčić, Pavlović (zamjena: S.Tomčić)
 
U utakmici igranoj na pomoćnom terenu “Topolice”, iako su formalno bili gosti, barski “Pristan” je demolirao Žabljačanke sa 11:1, i tako obezbijedio treće mjesto na kraju prvenstva Ženske fudbalske lige.
 
Naše su bile bolje u svim segmentima igre, a samo neiskorištene šanse napadačke linije “Pristana”, te komična neopreznost prinudnog rješenja na mjestu golmana, Ivanovićeve, učinile su da razlika ne bude još opipljivija u korist Baranki.
 
“Pristan” ima isti broj bodova kao “Sport uno”, ali bolju gol razliku, pa je tako osvojio treće mjesto. Prvak se još ne zna, jer je utakmica koje je trebala odlučivati šampiona Palma – Ekonomist, odložena za iduću nedjelju.