Mozaik

VIDEO: Party bus za početak Ljeta sa zvijezdama

by V. Šoškić/N. Janković, kamera A. Karađuzović, montaža S. Sukalić, photo: A. Baković | 07:07:2018 | 14:52:48

"Ljeto sa zvijezdama", zabavno-muzička manifestacija koju priređuje Turistička organizacija Bar počela je sinoć nastupom rok sastava Parampaščad iz Crne Gore, beogradskog hip-hop sastava Bad Copy i popularnog Kerbera, koji su dio muzičkog karavana Party bus.
 
Prvi koncert protekao je u izuzetno dobroj atmosferi u kojoj su uživali i izvođači i brojna publika.

 
Odlično raspoloženi, dobrom svirkom i reakcijom publike, jedan od najtalentovanijih mladih rok bendova kod nas, Parampaščad, najavili su izuzetno dobro veče na Šetalištu kralja Nikole.
 
“Nisam očekivao da će biti ovoliko ljudi na koncertu. Svirka je bila odlična, divna publika, organizacija na najvećem mogućem nivou i mi smo prezadovoljni”, kazao je za Radio Bar i Bar info, Momčilo Radulović , član grupe Parampaščad.

 
Atmosferu je dodatno zagrijao, uvijek provokativnim nastupom, beogradski hip hop sastav Bad Copy, koji su, kako su naveli, veoma zadovoljni što su dio projekta Party bus.
 
“Nisam mogao da vjerujem da je doživljaj u ovom autobusu tako dobar... To je prava ludnica i uživancija", kazao je u svom stilu Ajs Nigrutin.

 
Publika je sa nestrpljenjem očekivala da se na sceni pojavi Kerber, predvođen Galetom.
 
Za njega je Party bus veoma interesantna priča, a, kako nam je kazao prirodne ljepote sjevera Crne Gore, su za njega pravo otkrovenje.
 
“Iznenađen sam ljepotom Pivskog jezera, netaknutom prirodom i ljudima koji su fantastični. Nisam nikada bio u tom dijelu i moram svima preporučiti da posjete ove divne predjele. U ovom autobusu se osjećamo kao tinejdžeri i puni pozitivne energije nastupamo u Baru, na poznatoj manifestaciji, uz dobre domaćine”, istakao je popularni Goran Gale Šepa.

 
Koncerti na "Ljetu sa zvijezdama" ove godine održavaju se na nešto izmijenjenoj lokaciji, kod skulpture "I love Bar".
 
“Drago nam je što je već prva noć veoma uspješna uz veliki broj posjetilaca. Posebno što nas raduje jesu interesantna atmosfera i ambijent, što potvrđuje da je promjena lokacije bio dobar potez", kazala je v.d. direktorka TO Bar Sanja Mitrović, koja je najavila raznovrstan repertoar na ovogodišnjoj manifestaciji.

 
“Različiti zvuci i muzički žanrovi na Šetalištu kralja Nikole svakog petka, nadam se, zadovoljiće ukuse širokog auditorijuma. Nastupiće i narodnjaci i izvođači zabavne muzike – Indira (ex - Colonia), Aco Pejović, Neverne bebe, Lexington bend i drugi. Sve to obećava još jedno uspješno ‘Ljeto sa zvijezdama’”, istakla je direktorka Sanja Mitrović, koja je pozvala sugrađane i goste da dođu i užvaju u dobroj ljetnjoj zabavi.
 
Naredni koncert planiran je za Dan državnosti, 13. jula, kada će na Šetalištu kralja Nikole nastupiti barski Hor Antivari musica, uz sopranistkinju Aleksandru Vojvodić-Jovović, a prvi put na “Ljetu sa zvijezdama”, gostovaće popularni VIVA VOX.