Mozaik

Bubulj ekranizovao prvi singl Danice Crnogorčević

by Silvija Vukelić | 15:06:2018 | 23:07:14

Spot za pjesmu “Sveti Jovane Vladimire” Danice Crnogorčević, vokalne solistkinje i interpretatorke duhovne i etno muzike, koji je ekranizovala barska "Bubulj produkcija“, premijerno je danas emitovan na RTCG i objavljen na youtubeu.


Kadrovi su snimani u Sabornom hramu Svetog Jovana Vladimira u Baru, krajem prošle godine. U međuvremenu, Danica je u izdanju Manastira Ostrog za područje Crne Gore publikovala album prvijenac.

"Ovo je prva pjesma koju smo ekranizovali, a na albumu ih je jedanaest. Već godinama imam divnu saradnju sa 'Bubulj produkcijom' na čelu sa Dejanom Senićem.Bila mi je velika čast i zadovoljstvo da radim sa njima, ne samo zato što su veliki profesionalci već i dobri ljudi. Vrlo je važno da čovjek bude okružen dobrim i poštenim ljudima, koji s ljubavlju rade svoj posao, i koji vole i cijene nečiji rad i talenat“, kazala je Crnogorčević za Radio Bar i Bar Info i najavila da će uskoro organizovati promociju albuma.


Dejan Senić, zajedno sa Brankom Maljevićem, potpisuje režiju spota. Draško Radović bio je zadužen za tehničku podršku, a za šminku Jovana Ugrenović.

"Ovo je za nas bio poseban izazov, jer se radi o pjesmi duhovnog karaktera. Imali smo u planu da snimamo na još nekoliko lokacija, ali s obzirom da je Danica tada bila u drugom stanju, odlučili smo da samo lijepo uklopimo kadrove koje smo snimali unutar i oko Sabornog hrama. Saradnju nastavljamo, planiramo da ekranizujemo još pjesama sa njenog albuma“, najavio je Senić.