Mozaik

Dječiji novogodišnji program na Trgu

by Nemanja Janković; photo by Anto Baković | 30:12:2017 | 14:11:04

Podnevni dio današnjeg programa u okviru Barskog novogodišnjeg hepeninga donio je čaroliju za najmlađe na Trgu Vladimira I Kosare.
 
Veliki broj razdraganih mališana svih uzrasnih dobi, ali i njihovih roditelja, sa nestrpljenjem je očekivao dolazak Djeda Mraza. Prije nego što se on i pojavio, sa dvije koreografije starijih polaznika, sve prisutne su zabavljali članovi “Habanere”.
 
“Ovo druženje ‘tačno u podne’ sada već postaje tradicionalno za naš plesni studio i Djeda Mraza. Nakon brojnih nastupa koje smo imali tokom cijele godine i našeg velikog koncerta, drago nam je što smo se pojavili na ovom mjestu i sve zabavili našim novogodišnjim programom”, rekla je Ljilja Nikolić za Bar Info.
 

Nakon iščekivanja najmlađih, pojavio se i Rajko Joličić u liku Djeda Mraza, koji ih ni ovoga puta nije razočarao. Uz dvije velike torbe pune poklona koje je obezbijedila TOB, prisutnima se obratio stihovima u svom maniru i simboličnu poruku: “Neka vas sve zdravlje služi, volite braću I sestre, i neka vam predstojeća Nova godina donese novog brata ili seku”.
 
Program je nastavljen nastupom Plesnog kluba “Habanera” svih uzrasnih kategorija, a učestvovala je Dijana Zabijako sa numerom “Zvončići, zvončići”.