Protokol

Od Opštine odbojkašicama Luke 2.000 eura

| 02:04:2013 | 23:19:27

Predsjednik Opštine Bar Žarko Pavićević sa saradnicima danas je organizovao prijem za odbojkašice ŽOK “Luka Bar” koje su nedavno, treći put zaredom, osvojile Kup Crne Gore.
 
Sastanku su prisustvovali i predsjednik Upravnog odbora kluba Nenad Vujanović, kao i šef stručnog štaba Vladimir Milačić.
 
Izražavajući zadovoljstvo što ima priliku da pozdravi članice najtrofejnijeg sportskog kluba u gradu, predsjednik Opštine je potvrdio da će lokalna uprava i dalje ulagati u razvoj barskog sporta.
 
“Već dugi niz godina ŽOK ‘Luka Bar’ postiže najbolje rezultate i to je naš najtrofejniji klub. Istovremeno, to je i pravi primjer kako saradnja jednog preduzeća, kao što je Luka Bar, lokalne uprave i sportskih entuzijasta može da doprinese ostvarivanju izuzetnih rezultata. Zaista smo ponosni na uspjehe odbojkašica ‘Luke ‘, a za četvrti trofej Kupa Crne Gore, lokalna uprava je odlučila da ih nagradi sa 2000 eura” - kazao je Pavićević.
 
On je dodao da će Opština Bar nastaviti da podržava odbojkašice “Luke Bar”, kako bi im se omogućilo da uspješno nastave sportska nadmetanja, ali i da prošire bazu iz koje će stvarati nove igračice.
 
Prema riječima predsjednika Upravnog odbora ŽOK “Luka Bar” Nenada Vujanovića, rukovodstvo kluba se nada da će i ubuduće nastaviti tradiciju osvajanja trofeja.

 
“Već nekoliko godina organizujemo i škole odbojke u barskim osnovnim školama, pa se nadamo da ćemo uskoro imati više uspjeha i u takmičenjima mlađih kategorija” - kazao je Vujanović.
 
Od 14 igračica koje se takmiče za seniorski tim “Luke Bar”, samo jedna nije iz njihove odbojkaške škole. Iako ima mlad tim, u čijem sastavu ima i četrnaestogodišnjakinja, šef stručnog štaba Vladimir Milačić očekuje uspjeh i u završnici prvenstva Crne Gore.
 
Elsa Hadžiselihović, kapiten odbjkašica “Luke Bar”, kao i Anja Vujanović, jedna od najmlađih igračica prvog tima, poručile su da će dati sve od sebe da u Bar donesu duplu krunu.