Društvo

Polomljene gotovo sve klupe pored sportske dvorane

by Željko Milović | 08:06:2016 | 09:14:39

Oko Sportske dvorane “Topolica”, po ko zna koji put od otvaranja, gotovo sve klupe koje se nalaze u okruženju su uništene. Tim povodom oglasilo se rukovodstvo JP SRC Bar.
 
“Iako to ne može da nam služi na čast, činjenica je da je skoro kompletan mobilijar na jednoj od najpopularnijih lokacija za okupljanje naših sugrađana, posebno roditelja sa malom djecom, gotovo u potpunosti uništen. Okolina koja je kao stvorena za okupljanje, druženje i igru, posebno u ljetnjim mjesecima, nemarnim i vandalskim ponašanjem pojedinaca dovedena je do toga da bude gotovo ruglo grada. Pored polomljenih letvi, tu su i grafiti različitih sadržina, skoro svakodnevno velika količina stakla od polomljenih flaša.


Pokušavajući da ukaže na postojeći problem, uprava JP Sportsko-rekreativni centar moli građane svih uzrasta da apeluju na sve koje zateknu u rušilačkom nagonu, a sa nadom da će takvih primjera biti sve manje. Da bi pomenuti prostor bio mjesto okupljanja naših sugrađana svih generacija i dalje,  JP Sportsko-rekreativni centar Bar će iz svojih sredstava obnoviti kompletan mobilijar u narednih nekoliko dana”, stoji u dopisu kojeg potpisuje Branislav Nenezić, direktor JP SRC Bar.