Društvo

Bar Info postaje zvanični sajt Radio Bara

| 19:01:2014 | 22:12:06

Poštovani posjetioci sajta Bar Info,
 
od ponedjeljka, 20. januara, portal barinfo.me neće više biti projekat istoimene nevladine organizacije, već postaje zvanični sajt Radio Bara. Osim sajta Bar Info, pod okrilje Radio Bara prešao je i sajt sportbar.me.
 
Urednik i webmaster sajta Bar Info ostaju isti, a pozitivna novina za sve Vas je što će biti omogućeno slušanje audio fajlova  za pojedine vijesti, novosti će biti apdejtovane tokom dana, a za sajt će pisati svi novinari Radio Bara što će povećati ponudu i aktuelnost sajta.
 
Novost u ponudi biće i mogućnost slušanja programa Radio Bara preko livestreama, te pregleda najavljenih događaja na kajronu smještenom ispod logoa.
 
Bar Info je do sada bio ubjedljivo najposjećeniji lokalni sajt Crne Gore, a o njegovom značaju dovoljno govori činjenica da je jedini od portala koji je pozvan da bude dio Samoregulatornog savjeta za lokalnu štampu, iako postoji samo na internetu. Prosječan broj pojedinačnih hitova (ulazaka sa jedne IP adrese) bio je od 3500 do 5000 dnevno, sa rekordom od čak 19.677 ulazaka na jednu vijest.
 
Nadamo se da će se i ubuduće trend rasta povjerenja i broja čitalaca našeg i vašeg sajta Bar Info povećavati na zadovoljstvo Barana i njihovih gostiju.